Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бразилия не успя да победи Коста Рика

Спорт

Бразилия не успя да победи Коста Рика

Бразилия не успя да победи Коста Рика - Tribune.bg

VAR отмени гол на Маркиньос, Селесао с много пропуски

Събиращият все повече критики отбор на Бразилия стартира с фалстарт участието си на Копа Америка. Селесао не успя да победи Коста Рика и завърши 0:0 първия си мач от група D, засилвайки още повече опасенията на феновете, че няма възможностите да спечели трофея. В интерес на истината играчите на Доривал Жуниор създадоха достатъчен брой положения, но ги пропуснаха, а веднъж и гредата помогна на съперника им.
 
Бразилия натисна още от самото начало, но първо Родриго пропусна добра възможност, а след това удар на Рафиня бе спасен от вратаря Патрик Секейра. В 30-ата минута гол на Маркиньос бе отменен след преглед с VAR заради засада. В края на първата част бразилците имаха претенции за дузпа за игра с ръка, но реферите не ги уважиха. 
 
Късметът покри Коста Рика в 63-ата минута, когато шут от дистанция на Лукас Пакета срещна гредата. В заключителните минути Бруно Гимараеш на два пъти бе близо до попадение, но първо изстрелът му бе спасен от вратаря, а след това шутира неточно. И през второто полувреме бразилците поискаха дузпа, този път за падане на Родриго, но отново не получиха нищо.
 
В другия мач от група D Колумбия победи Парагвай с 2:1. Следващите двубои са на 29 юни Колумбия - Коста Рика (1,00 часа българско време) и Бразилия - Парагвай (4,00 часа).

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати